Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΔΑΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

Posted on 3/08/2010 by ΔΑΚΕ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο μισθωτός, ο συνταξιούχος, ο μεροκαματιάρης, κατασυκοφαντημένος, γρονθοκοπημένος, εξαθλιωμένος, ταλαίπωρος, ανυπεράσπιστος και προδομένος ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ από τους κατέχοντες την οικουμένη, τους βολεμένους, τους φοροφυγάδες, τους αυλοκόλακες, τους αεριτζήδες, τους τρομοκράτες, τους τοκογλύφους - τελειωμό δεν έχουν - στο κρεματόριο με κατάληξη τον τάφο των «ηρώων»!!!
Να ξέρουν όμως όλοι αυτοί οι εγκληματίες της ζωής, οι φελλοί της κοινωνίας ότι η αδικία που γέμισαν την ανθρωπότητα γίνεται οργή και μίσος εναντίον τους (φωνή λαού – οργή Θεού). Ας καταλάβει επιτέλους η κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να μειώνει την εθνική εικόνα της πατρίδας μας με την πρωτοφανή υποτονική και παραχωρητική στάση που δείχνει αφήνοντας ελεύθερο και ισχυρό αυτό το κυνικό και απολύτως μικρόψυχο για την πατρίδα μας διεθνές πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον. Δεν ήταν καθόλου ωφέλιμα τα τόσα πολλά «ευχαριστώ» του κ. πρωθυπουργού στην κ. Μέρκελ για να πετύχει, εκλιπαρώντας καλύτερες συνθήκες δανεισμού με την εξασφάλιση της εύνοιας των μικροηγετίσκων της Ευρώπης, οι οποίοι μας απευθύνουν δριμύ κατηγορώ για τρία πράγματα. ΛΕΝΕ:
1. Έχουμε μεγάλο δημόσιο χρέος.
Απαντούμε
(αφού η κυβέρνηση δεν μπορεί). Σύμφωνα με το Δ.Ν.Τ. το χρέος της Ελλάδας είναι στο 179% του ΑΕΠ, δηλαδή περίπου στο Μ.Ο. για τις χώρες της Ε.Ε. που είναι στο 175%.Οι συγκεκριμένοι ηγέτες της Ε.Ε. δεν βλέπουν ότι:
- Η Ολλανδία (που σημειωτέον απαιτεί και την έξοδο μας από την Ε.Ε.) έχει χρέος 234% του ΑΕΠ.
- Η Ιρλανδία 222% του ΑΕΠ, το Βέλγιο 219% του ΑΕΠ, η Ισπανία 207% του ΑΕΠ, η Πορτογαλία 197% του ΑΕΠ, η Ιταλία 194% του ΑΕΠ, ακόμη και η Ιαπωνία έχει 197,2% του ΑΕΠ.
Για όλες τις παραπάνω χώρες, οι μεγαλόσχημοι ευρωπαίοι ηγέτες δεν λένε ούτε μια κουβέντα, ούτε απαιτούν δυσμενή και αιματηρά μέτρα κατά των πολιτών τους. Οι χώρες δε αυτές, βεβαίως, συνεχίζουν να δανείζονται με 2% έως 3% (η Ελλάδα παρά τα μέτρα που πήρε δανείστηκε και πάλι με 6,30%).


2. Έχουμε διογκωμένο δημόσιο.
Τους απαντούμε
λοιπόν (αφού και εδώ δεν μπορεί η κυβέρνηση). Σύμφωνα με στοιχεία του I.L.O. (International Labour Organization) στην Ελλάδα οι δημόσιοι υπάλληλοι αποτελούν το 22,3% των εργαζομένων. Την ίδια στιγμή στη Γαλλία το ποσοστό είναι στο 30%, στη Σουηδία στο 34%, στην Ολλανδία στο 27%, στην Αγγλία στο 20% κ.λ.π.
Στη λίστα των χωρών της Ε.Ε. η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσον περίπου. Παρόλα αυτά και σ’ αυτόν τον τομέα η Ε.Ε. δεν αναφέρει τίποτα για καμία άλλη χώρα.

3. Λένε «οι Έλληνες δεν δουλεύουν».
Απαντούμε
(αφού και αυτό δεν το γνωρίζει η κυβέρνηση της Ελλάδας). Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, οι Έλληνες εργαζόμενοι εργάζονται κατά μέσο όρο 42 ώρες την εβδομάδα. Ενώ ο μέσος όρος στην Ε.Ε. είναι 40,3 ώρες. Αν όμως ψάχνουν για «τεμπέληδες» ας κοιτάξουν αλλού αφού υπάρχουν οι Σουηδοί (μας κατηγόρησαν και αυτοί) που εργάζονται 38,1 ώρες την εβδομάδα, οι Δανοί (είπαν και αυτοί τις κακίες τους) εργάζονται 38 ώρες την εβδομάδα, οι Φιλανδοί 37,8 ώρες κ.λ.π. Άρα και αυτή η κατηγορία είναι ανύπαρκτη και προφανώς άδικη.

Γιαυτό κύριοι της κυβέρνησης πάψτε να αισθάνεστε ενοχές απέναντι στους κυρίους αξιωματούχους της Ε.Ε. Πάψτε να αποδέχεστε χαρακτηρισμούς που προσβάλλουν τη χώρα και κατατάσσουν το λαό μας σε δεύτερη κατηγορία. Πάψτε να παραχωρείτε κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Η χώρα μας διατηρεί πλήρως τα εθνικά και κυριαρχικά της δικαιώματα. Ο λαός της έχει εκλέξει κυβέρνηση για να κυβερνήσει τη χώρα. Δεν γνωρίζει και δεν θέλει να γνωρίζει κανένα κ. Όλι Ρεν ως Υπουργό Οικονομικών, όπως φαίνεται ότι αναγνώρισε ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Πολύ δε περισσότερο περιμένει από τον κ. Πρωθυπουργό να θυμηθεί ότι βρίσκεται στη θέση του Προέδρου της Ελληνικής κυβέρνησης, με εντολή του Ελληνικού λαού και αυτός ο λαός απαιτεί να εκπροσωπείται η χώρα του ανάλογα με τη μεγάλη πορεία του στην ιστορία του ανθρώπινου γένους και τη μεγάλη προσφορά του παγκοσμίως, απαιτεί σεβασμό από όλους για τη χώρα μας και δεν επιτρέπει σε κανένα μικρόψυχο και μικρόνοο ανθρωπίσκο να μας ζυγίζει στην ζυγαριά του ευρώ που τη διαχειρίζονται κερδοσκόποι και τοκογλύφοι.



Από τη ΔΑΚΕ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

No Response to "ΔΑΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ"

Leave A Reply