Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ενημέρωση ΔΑΚΕ ΔΕ για τη συνάντηση με την κ.Χριστοφιλοπούλου.

Posted on 12/01/2010 by ΔΑΚΕ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Την Παρασκευή έγινε συνάντηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ με τη Χριστοφιλοπούλου.


Επιγραμματικά τι είπε η κ. Υφυπουργός.

Σχετικά με όλα τα δεδουλευμένα είπε ότι έχουν βγει κάποια ΚΑΕ για πληρωμή (υπερωρίες, έξοδα μετακινήσεων, άδειες υπηρεσιακές, κ.α.) αλλά δεν γνώριζε ακριβώς το ποσό σε σχέση με το σύνολο των χρωστούμενων ούτε και μέχρι πότε γίνεται εξόφληση!

Είπε ότι θα γίνουν συγχωνεύσεις σχολείων στην ηπειρωτική Ελλάδα μόνο.

Δεν υπάρχουν χρήματα για την μετακίνηση των μαθητών από τα αθλητικά σχολεία (τα οποία θεωρεί πολυτέλεια!!!)

Υπάρχει κωδικός για τα χρήματα της ΠΔΣ αλλά δεν υπάρχουν λεφτά και ότι αν δεν λυθεί μέχρι την κατάθεση του προϋπολογισμού αυτά θα χαθούν!!! Κινδυνεύουν επίσης να χαθούν και τα λεφτά από τις επιμορφώσεις 2009 και πίσω γιατί το ΠΙ τα έκανε σκ….

Σχετικά με τους συναδέλφους που έχουν διατεθεί στην Α/θμια, θα δουλεύουν 21 ώρες παρότι έχουν βάσει χρόνων προϋπηρεσίας λιγότερο ωράριο!

Σχετικά με τα δεδουλευμένα και το ωράριο σκεφτόμαστε από τη ΔΑΚΕ να προτείνουμε στην ΟΛΜΕ να ξεκινήσουμε δικαστικό αγώνα με την εποπτεία της ομοσπονδίας. Θα υπάρχει ενημερώση από πλευράς μας για τις εξελίξεις πάνω στο θέμα αυτό.

Σχετικά με την συνάντηση των προέδρων των ΕΛΜΕ, πέρασε η εισήγηση για εξουσιοδότηση για μία 24ωρη όταν οι εξελίξεις το «δείξουν», πριν από την οποία θα υπάρξουν και νέες γενικές συνελεύσεις.

No Response to "Ενημέρωση ΔΑΚΕ ΔΕ για τη συνάντηση με την κ.Χριστοφιλοπούλου."

Leave A Reply