Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Γονείς ξυπνήστε!

Posted on 12/23/2010 by ΔΑΚΕ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ&ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 13ΟΥ & 22ΟΥ ΔΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Syllogos1322.blogspot.com

Γονεις ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Σήμερα με έγγραφο που στείλαμε σε όλους τους αρμόδιους φορείς που αυθαίρετα αποφασίζουν τις συγχωνεύσεις – καταργήσεις Σχολείων τις συμπτύξεις τμημάτων και την δημιουργία αποθήκης μαθητών με 28 παιδιά στα Σχολεία μας εκφράσαμε την αγανάκτηση και την αντίθεση μας σε κάθε τέτοια ενέργεια.

Επειδή λοιπόν εμείς δεν πιστεύουμε οτι καθε τι νόμιμο είναι και «ΗΘΙΚΟ» !!!! δεν πιστεύουμε οτι όλα αυτά γίνονται για το καλό της παιδείας και των παιδιών μας και επειδή τελικά τα παιδιά δεν είναι άλλο ένα προνόμιο που θα μας κόψουν.........

ΚΑΛΟΥΜΕ

1.Όλους όσους συμμετέχουν με τις προτάσεις τους στις καταργήσεις σχολείων να ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ την στάση τους διότι θα μας βρούν απέναντι τους αποφασισμένους να μην επιτρέψουμε να συμβεί αυτό το εγγληματικό πισωγύρισμα εις βάρος των παιδιών μας .


2. Τους Συλλόγους την Ένωση Γονέων και τους ίδιους τους Γονείς σε διαρκή επαγρύπνηση διότι τίποτα δεν θα κερδίσουμε χωρίς αγώνα.


3. Τον σύλλογο Διδασκόντων Ηλιούπολης να σταθεί δίπλα μας και να παλέψει μαζί μας για να μην υποστούμε όλοι μαζί τις οδυνηρές συνέπειες αυτής της αυθαιρεσίας.

Με Εκτίμηση

Το ΔΣ

No Response to "Γονείς ξυπνήστε!"

Leave A Reply