Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΑΚΕ Δ.Ε

Posted on 10/11/2014 by ΔΑΚΕ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ



Η δημόσια δωρεάν υγεία και παιδεία είναι υπέρτατα κοινωνικά αγαθά τα οποία δεν θα έπρεπε να προσφέρονται για μικροκομματικές σκοπιμότητες και δημιουργία εντυπώσεων.
            Η ΔΑΚΕ καθηγητών Ν. Λασιθίου είναι παρούσα στις εξελίξεις και δε συμφωνεί με οποιαδήποτε προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης των σοβαρών ζητημάτων που αντιμετωπίζει η υγεία και η παιδεία. Απέχουμε από οποιαδήποτε κίνηση έχει σκοπό τη δημιουργία πρόσκαιρων εντυπώσεων και αποκόμισης μικροκομματικών συμφερόντων.
Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά  η πλειοψηφία της ΕΛΜΕ Λασιθίου, υιοθετώντας τη γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί τον ευαίσθητο τομέα της υγείας και παιδείας  προσπαθώντας να εμφανιστεί τιμητής των πάντων, μηδενίζοντας τις όποιες προσπάθειες γίνονται.
Στο πλαίσιο της νέας πολιτικοοικονομικής κατάστασης της χώρας μας, όπου επιβάλλεται η ανάδειξη στόχων, τακτικής και νοοτροπίας στη βάση μιας άλλης σύγχρονης συνδικαλιστικής πολιτικής, κοινωνικά αποδεκτής και εθνικά επιβεβλημένης, η ΔΑΚΕ σταθερή στις αρχές της αγωνίζεται με συνέπεια και ευθύνη απέναντι  στους συναδέλφους, οι οποίοι μοχθούν και πραγματικά στηρίζουν το δημόσιο σχολείο, αλλά και την κοινωνία.

Η παράταξή μας ήταν και είναι με συνέπεια παρούσα στα προβλήματα του κλάδου και της κοινωνίας.  Απαιτούμε κατάλληλο σχεδιασμό για την καλύτερη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού ώστε να λειτουργούν ικανοποιητικά τα σχολεία και άμεση στελέχωση των νοσοκομείων του νομού με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.



                                                                  ΔΑΚΕ καθηγητών Ν. Λασιθίου.

No Response to "ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΑΚΕ Δ.Ε "

Leave A Reply