Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή

Posted on 3/02/2016 by ΔΑΚΕ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
Με αφορμή την αλλαγή ηγεσίας στο τιμόνι της Β/θμιας Εκπ/σης Λασιθίου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον απερχόμενο Προϊστάμενο, κ. Γιάννη Σταμέλο, για την άψογη και αγαστή συνεργασία που είχαμε στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο τα τελευταία τρία χρόνια.
            Ο κ. Σταμέλος φεύγει αφήνοντας πίσω του μόνο θετικές εντυπώσεις. Διανύοντας μια δύσκολη περίοδο για την εκπαίδευση, δεν υπήρξε ένας ψυχρός εκτελεστής της κυβερνητικής πολιτικής. Αντίθετα, προσέγγιζε τα όποια ζητήματα με μοναδική ανθρωπιά και ευαισθησία, πάντα με γνώμονα το νόμιμο και το επωφελές για το συμφέρον της εκπαίδευσης και των συναδέλφων, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό και το δικό μας έργο μέσα στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε.
Παράλληλά, υπήρξε αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες των συναδέλφων, είτε επρόκειτο για καινοτόμες δράσεις του σχολείου τους, είτε για την προσωπική τους αυτομόρφωση ή μετεκπαίδευση, αφού ο ίδιος με το παράδειγμά του τους ωθούσε προς αυτή την κατεύθυνση.
Για όλους αυτούς τους λόγους, και για πολλούς περισσότερους, ευχόμαστε στον κ. Σταμέλο κάθε επιτυχία σε ό, τι κι αν επιλέξει να κάνει από εδώ και πέρα και ευελπιστούμε ότι και με τον νέο Προϊστάμενο, κ. Αϊβαλιώτη, η συνεργασία μας θα είναι το ίδιο εποικοδομητική.

Δέσποινα Δρετάκη
Τακτικό αιρετό μέλος Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Λασιθίου

Μανώλης Γιακουμάκης

Αναπληρωματικό αιρετό μέλος Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Λασιθίου

No Response to "Ευχαριστήρια επιστολή "

Leave A Reply