Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΔΑΚΕ

Posted on 11/23/2014 by ΔΑΚΕ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

            Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μας κάνατε να μας εμπιστευτείτε για άλλη μία φορά με την ψήφο σας στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη των αιρετών του ΠΥΣΔΕ.
            Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια συνέπεια, δεδομένου ότι η προτίμηση που δείξατε στο πρόσωπό μας απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Θα είμαστε κοντά σας έτοιμοι, να αντιμετωπίσουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.
            Αναγνωρίζουμε ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε σήμερα όλοι οι εκπαιδευτικοί. Όμως, αυτό μας οπλίζει με περισσή δύναμη, ώστε να εργαστούμε ακόμα πιο παραγωγικά, πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του συναδέλφου και του μαθητή.
Τονίζουμε σε όλες και όλους τους συναδέλφους, ότι θα βρισκόμαστε υπεύθυνα δίπλα σε οποιονδήποτε χρειαστεί την βοήθειά μας, εφαρμόζοντας τους νόμους και τις βασικές αρχές  δημοκρατίας και  αξιοκρατίας.



     Σας ευχαριστούμε πολύ


Δέσποινα Δρετάκη                                                       Mανώλης Γιακουμάκης
Αιρετός ΠΥΣΔΕ Λασιθίου                                     Αν. Αιρετός ΠΥΣΔΕ Λασιθίου τηλ. 6977603911                                                 τηλ. 6974069381       
e-mail:desdretaki@gmail.com                             e-mail:egiakoumak@gmail.com




No Response to "ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΔΑΚΕ"

Leave A Reply